Ražanj bb
Hrvatska

GSM: +385 (0)91 769 33 61
E-mail:  
apartments.ivis@gmail.com
info@ap-ivis.com

satelite view

Hrvatska karta

Ražanj (Hrvatska) je malo dalmatinsko mjesto idealno za obiteljski odmor ili za nekoga tko traži mirnu oazu. Nalazi se u neposrednoj blizini Rogoznice (oko 7 km), a podjednako je udaljen od dva dalmatinska središta Šibenika i Splita (oko 45 km). U blizini je i Trogir - grad muzej koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, te gradić Primošten s poznatim vinogradima (čija slika se nalazi u zgradi UNESCO-a). U blizini Ražnja su također i Nacionalni Park Krka, a s morske strane možete doći do u svijetu poznatog Nacionalnog Parka Kornati.
U svim ovim gradovima, ali i u samom Ražnju svaki gost će naći iznimno bogatu gastro ponudu.

Do Ražnja se dolazi autoputem iz Rijeke ili Zagreba, avionom na aerodrom Split ili brodom iz Ancone do Splita, a odatle mi organiziramo transfer do krajnje destinacije, ukoliko gost nema vlastiti prijevoz.

Zbog svega ovoga, to je idealno mjesto za miran i jedinstven odmor, a Ražanj gost može odabrati i kao polazište za obilazak zaista jedinstvenih prirodnih ljepota, nacionalnih i povijesnih spomenika, te iznimno bogate kulturne baštine.

Kako doći do nas
Kada dođete na cestu E-65 Split-Šibenik (Šibenik-Split), morate doći u mjesto Podorljak a odatle pratite oznake koje vas upućuju prema Rražnju. Pogledajte slike >>>
:: O nama :: Ponuda :: Gdje smo :: Cijena i rezervacije :: Slike ::